Sjungom studentens lyckliga dag, låtom oss fröjdas i ungdomens vår.

 
Idag är det en vecka kvar till jag får bära den här hatten och kalla mig själv för student.We are all the same under the rainbow.

 
Tre bilder från West High Pride.
Ni har väl inte missat att Pussytive Thinking numera har en hemsida? Klicka här för att komma till den. Och hörni, glöm inte bort att all kärlek är bra kärlek. Puss! ♥Inga rasister på våra gator.

 
UNg-helgen var hur kul som helst och efter den var jag hur slut som helst. Har väl egentligen inte återhämtat mig riktigt från det men sedan dess har jag haft nationella i matte, demonstrerat när Jimmie Åkesson besökte Falköping och Skövde, röstat i EU-parlamentsvalet, jublat då F! kom in i EU-parlamentet (samt gråtit inombords över den andel mandat som partier som inskränker mänskliga rättigheter fått) och nu i veckan anordnar vi i Pussytive Thinking West High Pride på skolan, för att vi tycker att kärlek är för fint för att gömmas i garderoben. Det är fullt upp med andra ord, nio dagar till studenten. I helgen är det UNF:are och det kommer bli fett. Massor av bra människor, kan inte gå så himla snett tänker jag. I like your messy hair, I like the clothes you wear.
Fred och säkerhet.

På väg till Härnösand och UNg-helg med FN-förbundet, tema: Fred och säkerhet. Hemma igen på söndag kväll. Då är det två inlämningar och två prov kvar innan jag kan andas ut. Har förresten inte berättat att jag gått med i UNF, Ungdomens Nykterhetsförbund. Superkul! Det blir en nykter student med andra ord, kommer bli himla bra tror jag. Ha det fint så hörs vi.

Rhodos stadFeministiskt forum Stockholm 2014.

 
Gudrun, Soraya, Victoria och Armina från Feministiskt initiativ på bilderna ovan, härliga och oerhört intelligenta människor, och duktiga politiker. Bilderna är tagna i helgen på Feministiskt forum i Stockholm. Det var ett otroligt bra evenemang med fantastiska seminarier! Efter den här helgen är jag mer övertygad än någonsin om att rösta rosa. Ut med rasisterna och in med feministerna!På Rhodos.

 
Några bilder från Rhodos, Grekland. Tio dagar sedan nu.  Hade det fantastiskt där i sällskap med fem fantastiska personer. Vi åt massor av god mat (tzatzikin var m a k a l ö s), låg i solen, badade i Medelhavet och hade det himla gött. Ett underbart och välbehövligt avbrott från vardagen.