Heartbeats.

Om du inte lyssnat på Ed Sheerans nya album så föreslår jag att du gör det, åtminstone en del av låtarna är riktigt fina när en är sådär lite smått kär och galen. Låtarna One och Tenerife Sea är mina favoriter för tillfället, de påminner mycket om hans tidigare skiva som jag tycker mycket om. Annars är jag mycket inne på indiespåret just nu (vad det nu innebär..). Några (klickbara) låttips:
 
 


Och vänner, gör er själva en tjänst och lyssna på Bear's Den. Smakprov:
 Like the dawn you woke the world inside of me.

Första dan' på nya jobbet idag ↓ och jag trivs jättebra! Filar inom de kommande veckorna på idéer kring vad jag ska ta mig till i höst samtidigt som jag jobbar, jobbar, jobbar för att skrapa ihop lite respengar. Ghana, Indien, Ecuador, Irak. Finns så många ställen jag vill besöka, så många kulturer jag vill uppleva och så mycket människor jag vill träffa. Men vet ni vad det bästa är? (Nej, inte leksaker från BR) Det är att jag har cirka fyra femtedelar av mitt liv kvar att uppleva allt det där, och mycket mer. Slängkyssar!
Idag drömmer jag om att:

 
tågluffa
fjällvandra
volontärarbeta
flytta hemifrån
besöka alla världsdelarI'll build you a fire.

Går hos tandläkaren, gör nya spellistor mest hela tiden, spelar League Of Legends (vem är jag ens?), saknar mina bästa vänner. Sover för lite och ältar för mycket. Intalar mig själv att det är okej. Det är okej att vara glad, att vara trött, att ha fjärilar i magen och att vara rädd för framtiden.

 
 Camp Strawberry.

 
Som jag nämnt tidigare så har det varit ganska mycket aktivitet inom UNF en tid. Under de senaste dagarna har Camp Strawberry ägt rum och jag har haft det fantastiskt. Omger mig med så himla mycket bra människor. Vi tältade (sov åtminstone ute en av tre nätter), grillade, klädde midsommarstång, kollade på VM, eldade, åt jordgubbar och chillade. Hade det himla bra med andra ordEn midsommarnattsdröm.


Befann mig i Lerdala i fredags med bra personer för att fira då solen stod som högst på himlen. 


Fina blomsterkransar satt på fina huvuden.


Denna vackra själ agerade värdinna för kalaset.


Detta leende förgyllde kvällen.


Likaså gjorde den goda maten.


Bästis ägde i kubb.


Stina var glad och fin, precis som vanligt.

Och kvällen avslutades med allsång, after eight-brownies, jordgubbar och fina dialoger. Bästa midsommarfirandet genom tiderna.Jag går inte isär när jag går med dig.

 Vad är väl en bal på slottet?

 
Kvalitén på bilderna när en laddar upp de här är under all kritik, men här är hur som helst några fotografier som mor min lyckades knäppa av då det stundades studentbal. Som ni ser så hade jag en oförskämt vacker baldejt, förmodligen den bästa. En bal på slottet är ingenting jämfört med en bal med henne vill jag lova. ♥För vi har tagit studenten.


Tre bilder från gårdagens ganska blöta trevligheter. Med ett stipendium i svensk skrivning, 39e graders feber, ösregn och fantastiska vänner ↑ sprang jag ut igår. Frasen "lycka till i framtiden" går såhär dagen efter på repeat i huvudet. Du vet du bygger bra om de river ner det.

Kanske har jag inte åstadkommit mycket nämnvärt i mitt liv. Men PT, Pussytive Thinking, är en grej jag är fantastiskt stolt över. Nu har jag dessutom engagerat mig i UNF och det mina vänner, det är bra grejer. I helgen var jag på "grundkurs" var superkul. På torsdag tar jag studenten. I sommar ska jag jobba och till hösten återstår att se vad som finns att göra. Tänka sig, jag är trots ovissheten ganska tillfreds med livet. Hoppas att ni är det med.
No freedom til we're equal.

 
"If you have come to help me, you are wasting your time. But, if you have come because
you believe that your liberation is linked to mine, then come, let us work together".