Åtta timmars sömn.

Svetten rinner, värmen är minst sagt påtaglig och hungern är aningen för intensiv för att det ska vara behagligt. Det senare ska väl kunna åtgärdas med lite tacos, men värmeböljan verkar stanna ett par dagar. Jag varvar städjobb inom hemtjänsten med jobb i charken på ICA, försöker få åtta timmars sömn/natt och tragglar mig igenom körkortsteorin. I skrivande stund är det tre veckor kvar till eventuell arbetslöshet, eller som jag väljer att se det: ett hav av möjligheter. Ta väl hand om er.

 Days and nights they all seem to go by.

 
Går runt i superfina strumpor, plockar blommor, bär hatt, besöker bästa Göteborg, spelar ordförklaringsspel med bästa vänner och går kvällspromenader med finfin musik i lurarna. På måndag börjar jag jobba måndag till fredag i fyra veckor framöver. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig för. Jag kom in på kandidatprogrammet i mänskliga rättigheter på Lunds Universitet vilket var superroligt. Ska dock inte tacka ja, är inte riktigt sugen på att sätta mig i skolbänken än. Ha det fint! (det vill säga döda rasismen, krossa patriarkatet, störta alla maktordningar och krama de som ser ut att behöva det)Som fåglar, vi stiger mot solen.

Tysklands herrar är bäst i världen på fotboll. Välförtjänt om du frågar mig. Idag har jag jobbat ett par timmar och sen mest legat på sängen, kollat på Community, ätit mammas småkakor och längtat till i morgon. Ska nämligen till Göteborg för att besöka farmor, äta middag med familjen och fylla lungorna med havsluft. 
Det är samma himmel som vi tittar på, kan du se att den är lika blå?

 
Hängde återigen med bra personer i solen i Skövde igår och idag är det trädgården med min kära mor ↑ som sällskap som gäller. Lyssnar på sommarprat, pillar bland spellistor och laddar batterierna. Allt detta i fosterställning på grund av den månatliga molande värken i magen. Men inte ska jag klaga. Jag har det otroligt bra.Här kommer lyckan för hundar som oss.

 
Jag skrattade alldeles för högt, kramades på tok för lite (faktiskt) och åt lite mer än vad min kropp ville ha. Det var så fantastiskt att återse mina bästa igen. (Minus Kristina, jag saknade (saknar) dig!) Är så glad att jag har er. ♥Släpp allt och känn hur vi lättar.

Fick träffa denna pärla ↓ i lördags efter alltför lång tid isär. Och på torsdag får jag äntligen träffa resten av mina amazoner. Jag jobbar på i charken på ICA, njuter av att inte ha något arbete kvar när jag kommer hem, spånar kring tatueringsidéer, framtiden och nutidenOch ikväll är det match igen, Brasilien - Tyskland. I morgon är jag ledig och ska försöka dra med mig själv och min mor till gymmet, det blir intressant..
 
 Troubles will be gone.

 
Ledig eftermiddag betydde chicken tikka masala, kopiösa mängder mjölk (livets dryck you know), serietittande, powernap(s) och så småningom vaniljglass med kiwi, ananas, vattenmelon och hallon.