Tjugofjärde december.

 
Första julen som jag njuter av senap på skinkmackan. Så enorm tacksam för det liv jag lever, inte bara idag utan alla dagar. Till er som förknippar dessa dagar i december med nånting som ger er ångest eller obehag: jag tänker på er och sänder frivilliga cyberkramar! En länk till er som vill prata med någon anonymt, här hittar ni lite olika nummer: KLICK
 
Till er som njuter av juletiden, sätter er ned vid dukade bord och äter er mätta, behagligt som obehagligt; ät lite till. Vi måste orka mer, göra mer, vilja mer. Solidaritet över alla gränser. God jul / Hoppas ni får ett fantastiskt slut på det här året!December.

 
Nostalgitrippar till när jag var liten och åt varm nyponsoppa med vispad grädde och mandelbiskvier, det är för sjutton hur gott som helst(!), går på Luciafirande och fikar med bästa vännerna  . Undantaget min nu pågående febersjuka mår jag väldigt bra. Jobbar lite sådär lagom mycket, pysslar med julgåvor och planerar inför avresa till sydligare breddgraderLooks like it's happened again.

 
Glad advent! 

Idag är det exakt en månad kvar till jag åker till Ghana. Jag är jättepepp och längtar till och med, även om jag vet att det blir tufft att vara utan nära och kära i hela två månader, och att möta och uppleva en helt annan vardag och värld, men tiden går ju fort när en har roligt, och det kommer jag säkerligen att ha. Hemma igen första mars, så jag behöver inte poströsta i nyvalet i alla fall.

Har börjat äta malariamedicin och beställt kläder för ett något annorlunda väder. Just nu är jag ganska trött på jobblivet (äta-jobba-äta-sova repeat typ) så jag tror det blir fantastiskt bra att få göra ett avbrott i vardagen och göra något jag verkligen tror på och brinner för. Ta ingen skit. /E