Satan i en ny dress.

 
Spelar basket, stukar händerna, jobbar, diskuterar politik och räknar ner dagarna till regeringsskifte (tjugo dagar kvar idag!). På onsdag ska jag till Jönköping och stå upp för människors lika värde. Inga nazister på våra gator! Ska snart på körlektion, måste verkligen sätta fart med plugget inför teorin. Skriver upp nästa vecka ju! Annars så åker jag nog till Shalom Orphanage i Ghana i januari/februari nästa år. Längtar. Hoppas ni har det fint i regnrusket. Krossa patriarkatet, rasismen, sexismen, homofobin och så vidare. Huvudet högt och ryggen rak. Rösta rosa.

 
I tisdags besökte Lars Gårdfeldt ↑ Falköping för ett homeparty sådär 33 dagar innan valet. Det var underbart att än en gång få bekräftat att en röst på Feministiskt Initiativ är en röst på alla människors ovillkorliga lika värde. 
 Känn ingen sorg i ett sommarparadis.

 
Besökte Hjo igår tillsammans med två av de mest fantastiska personerna jag känner. Vi åt glass i hamnen, samtalade om livets goda och onda ting samt skrattade så att det gjorde sådär härligt ont i magen. Sedan satte vi oss på torget (jodå, visst finns det ett torg i Hjo!) i våra brassestolar, tillsammans med hundratals andra, för en upplevelse utöver det vanliga. Hjo filmstadio anordnade nämligen utomhusbio och trots några enstaka droppar regn var det ashäftigt. Och Känn ingen sorg, vilken film alltså.