Take these demons, take them far away from me.

 
Silvio Berlusconi döms till samhälltjänst ett par timmar en gång i veckan, Ryssland skyller hela Ukraina-krisen på USA och nazisterna kräver att få veta Janne Josefssons hemliga adress för att ställa upp på en intervju. Själv stressar jag för mycket, sover för lite och peppar alldeles lagom mycket inför avresan på lördag natt. En vecka med fem av mina närmaste, kan väl knappast bli annat än underbart (även om jag gärna hade sett att alla sju i gänget hade följt med). Hejdå patriarkatet!

 
 
En helt underbar video, kika på den!The truth is a cave.

Det blev en fantastisk eftermiddag och kväll med fina vänner, god mat och många skratt i söndags. Har under de senaste dagarna återupptäckt radiofunktionen på Spotify och är himla fascinerad över hur bra tekniken är ibland. Under gårdagen var jag på Boda Borg i Karlskoga tillsammans med grymma friends och hade det hur roligt som helst, trots att vi lyckades köra helt fel när vi skulle fara hem på kvällen. Idag är det 50 dagar kvar till studenten, jag har jobbat i ett par timmar och nu är det strax dags för läggdags. Hoppas ni har det fint! ♥
 
 Sånt händer hela tiden sa du till mig när jag var liten men inte ett ord om att det gör så ont.Öron, näsa, hals och huvud har fått sig en riktig svängom i veckan. Har nämligen dragit på mig Förkylningen med stort F. Hur som så är jag numera på bättringsvägen, och tur är väl det för i morgon har jag ett 8 dagar försenat födelsedagskalas. Blir fint att bara hänga med vännerna och ha det gött. I övrigt så ska jag spendera påsklovet som nu ligger framför mig med att försöka plugga en hel del, provjobba (spännande!), vila massor och peppa inför kommande veckor som bjuder på Rhodosresa med fem av mina fantastiska vänner, Stockholmsresa och Feministiskt forum med tre utav dem och UNg14-helg! In i kaklet! 
 Nävar och skosnören hårt knutna.

 
 
Tidig morgon, hänger vid T-Centralen
I ryggsäckar ligger nattens timmar samlade
På perrongen väntar på tåget dansar vi
Nävar och skosnören hårt knutna
Ni skulle kunna se det som en ond handling men vi var tvungna att sänka dom
I mina drömmars stad avrättar vi patriarkatet
Betonghus gråter färg och tillsammans är vi fler och starkare
Starkare än dom som trycker ner oss i fyrkantiga döda rumAll the luck in the world.

 
Min bror hade släpat sig hem från Göteborg, mamma hade köpt tulpaner, Dino var födelsedagsfin och vi fick popcorn till förrätt på O'Learys. Det var en fin 18-årsdag. Hur känns det att vara 18, undrar ni. Det känns ingenting och allting på samma gång, det känns fantastiskt och hemskt och det känns hoppfullt men meningslöst, jobbigt men njutningsfullt. Som att leva ungefär. Enda skillnaden är väl att jag måste ta mig i kragen och springa på banken och ta körkort och andra sånadär vuxengrejer. Men äsch, Håkan är ju 40 och fantastisk.Magdalena och Elisabeth.

 
Idag fyller jag och min tvillingsyster 18 år. ♥21.31

Plockar vuxenpoäng efter vuxenpoäng den här veckan. Har idag tagit min första körlektion, ska i morgon bitti på arbetsintervju och på lördag ska jag skriva högskoleprovet, och fylla 18 år. Gymnasiearbetet är inskickat för en första granskning och nu är det plugg inför nationella i svenska och matte och x antal inlämningar som gäller. 63 dagar till studenten, 24 dagar till Rhodos och drygt ett dygn kvar som minderårig. Påminner ständigt mig själv om att man måste dö några gånger innan man kan leva.
 
 You'd better watch out 'cause I like you.

 
Tre bilder knäppta på korvfesten då vi firade Ellens ↑ 19-årsdag. Ännu en kväll med fint sällskap. Tanken slår mig ofta nuförtiden; hur ska jag klara mig utan er efter studenten? Men så tänker jag att studenten naturligtvis inte innebär slutet på vår vänskap, utan snarare en början på en fortsättning. ♥Huvet högt, ryggen rak. Länge leve vi.

 
För en vecka sen besökte SDU, Sverigedemokratisk ungdom, vår skola. Naturligtvis kunde vi i Pussytive Thinking inte låta Gustav Kasselstrand och hans uttalanden stå oemotsagda. Efter att SDUs ordförande i en halvtimme stått och propagerat för och berättat om sitt partis politik tågade PT tillsammans med en drös elever från olika delar av skolan in i cafeterian, som var fylld till bredden på folk. I sann demokratiskt anda tog efter intåget delar av oss en saklig debatt där vi gjorde klart för Kasselstrand och hans kompanjoner att vi står för mänskliga rättigheter och att deras politik därigenom inte är förenligt med vare sig dåtida, nutida eller framtida Sverige. Vi vill ha ett Sverige med mångfald
 
Säga vad en vill men det vi gjorde inkräktade inte på något sätt på någons yttrande- eller åsiktsfrihet. Efteråt sa Kasselstrand till TV4 att "det är omöjligt att på ett sakligt och vettigt sätt diskutera invandringspolitik i det här landet" (Se klippet här). Jag pratar gärna om invandringspolitik, hur vi på ett bättre och effektivare sätt kan integrera människor som kommer till vårt land så att de får möjlighet att lära sig språket, utbilda sig, skaffa jobb och bostad och så vidare och hur vi ska krossa rasismen som enligt min meningen starkt hämmar integrationen. Men vänner, let's face it. Det Sverigedemokraterna vill diskutera, den politik de för, det är inte invandringspolitik. Det är främlingsfientlig politik som går emot de mänskliga rättigheterna. Och sådan politik vill åtminstone inte jag ska föras i maktens korridorer i mitt land. Vill du det?