Lite vad jag sysslat med det senaste


Åkt spårvagn i finaste Göteborg där det kryllade av regnbågsfärgare flaggor ♥


Kramat om Vanja, som snart flyttar ifrån oss, och lyssnat på Bastille, så himla bra!!

Hurrat över alla fina blommor som kommer fram nu såhär på sommaren, som jag faktiskt tycker vi får säga att det är nu. Träffat underbara farmor och firat hennes 95-årsdag. Hon är häftig.


Dokumenterat klotter och skrattat massor med margaretaflätor, en kväll då jag och ett stort gäng andra tjejer grillade och myste hemma hos Ewelina.


Bästa ryggorna, och så bästabästabästa hörlurarna tillsammans med min fina jeansjacka.


Var fin i blommig klänning häromdagen, och så började jag jobba i onsdags.You're so very special, I wish I was special

Dom senaste veckorna har liksom bara flugit förbi, och inte har jag velat lägga min dyrbara tid på bloggen inte. En liten kort summering av den senaste tiden i mobilbilder (vissa av de från instagram där jag heter ebjorefelt) för er som är intresserade följer hur som helst nedan:

Var i Stockholm ett par dagar med klassen. Såhär ↑ fina hus har dom i den staden, och genast började jag drömma storstadsdrömmar..

Ätit massor med goda frukostar, till exempel innehållande ägg- och ostsmörgåsar och blodapelsin som på bilden samt klätt mig i nya färgglada strumpbyxor från American Apparel, inköpta i huvudstaden.

Gosat en massa med den här ↑ lille filuren som fyllt ett år och snart flyttar. Och lyssnat massor på Håkans nya skiva med mina fantastiska Urbanears som jag fick i födelsedagspresent [tack igen vänner ♥].

Släktforskat, här ser ni min mormor och morfars bröllopsfoto och min far tillsammans med sin första bil, och hur fin är den inte?!

Besökte kära Göteborg där våren redan var på gång..

.. där växte både krokus och sådana här fina blåa som jag inte kan namnet på. I Göteborg hälsade jag på min finaste farmor, som snart fyller 95 år, tänka sig så mycket historia hon bär på..

Ytterligare två bilder från Stockholm, på världsfina hissen hemma hos Strindberg och världsfina Maja vid middagsbordet.

Årets Valborgsmiddag intogs tillsammans med familj och vänner och dagen efter, första maj, åt jag glass i solen efter en hel del trädgårdsarbete.

Ännu mer gott blev det när jag fikade med mina bästa vänner, och ja, ni ser rätt, jag äger numera en signerad Håkan-LP!!! Min vän Erik köpte den till mig och jag är fortfarande typ stum av glädje. Tacktacktack återigen!
Till sist en bild på min och Majas fabulösa Kånkens, å så mina glittriga strumpor som jag gled runt i häromdagen.