Torka aldrig tårar utan handskar av Jonas Gardell

 
Har kommit hundra sidor in i den här boken nu, och den är bra. Tyvärr går det lite långsamt med läsningen nu under lovet dock, för att jag inte åker lika mycket tåg, hehe. Blir sällan att jag läser hemma, förutom innan jag somnar ibland. Hur som helst. De flesta av er hoppas jag har sett Torka aldrig tårar utan handskar på tv. Serien (i tre delar) var så himla bra och sorglig och fin så att det var inte sant. Känner dock såhär i efterhand att jag hellre hade läst boken först, men men.
Efter den här ska jag definitivt läsa fler böcker av Jonas Gardell, som förövrigt verkar vara en himla skön snubbe. Han skriver så bra. Så himla bra.Vart du vill så fort du kan

 
Hade finaste kvällen igår bland skumtomtar, disneyfilm och finaste vännerna. Åh vad ni är bra tjejer ♥
Missade sista tåget hem i slutet av kvällen, så himla typiskt. Hade ingen som helst lust att lägga hela studiebidraget på en taxi (800 kronor och det tar 30 minuter med bilen, what!?), så jag smsade till Maja, min räddare i nöden, hihi. Spenderade natten hos henne (tacktacktack igen!). Idag har jag varit på gymmet en sväng och lärde mig alla maskiner, varit ute på långpromenad med hunden och nu ska jag äta soppa. Tänk att i morgon är det november, snart jul, åh!På teven säger dom att kärlek finns runt omkring oss

Om en stund ska jag till Skara och hänga med bästa tjejgänget. Så länge lyssnar jag på Håkan, äter saffransguld (nya risifruttin - klart godkänd men saffransmaken är i princip obefintlig, inte så konstigt i och för sig, det är ju så dyrt, snart kommer vi Svenssons inte ha råd åh baka lussebullar.. okej nu ska jag sluta skriva inom parentes) och dagdrömmer. Hoppas ni får en bra kväll, ta väl hand om varandra!
Flyg lilla fjäril flyg, en dag kommer du krossas så flyg nu

 
Tre arkivbilder.Jag var ingen, du var aprilhimlen

Igår skaffade jag gymkort och i morgon ska jag på gymgenomgång, så himla roligt!! Nu multitaskar jag med plugg, twitter, musik och så vidare. Fungerar väl sådär..


To infinity and beyond

 

På tåget mot evigheten

Landskap utanför fönstren

Blicken har aldrig vandrat här förut

 

Blommor jag aldrig känt doften av

Träd jag aldrig klättrat i

Bär jag aldrig ätit

Djur jag aldrig sett
 

Faller in i sömnens värld

Drömmer om digdigdig

På tåget mot evigheten

 
Älskade blomma, jag ser hur du kämpar

 
Har på mig fina klänningen från bästa Monki, under stickad tröja och dunjacka. Dags för lunch nu följt av träff med nya psykologen och sen fika i Skövde med bästisar. Vi hörs när vi hörs, ta hand om er så länge!Man måste dö några gånger innan man kan leva

Måste bara berätta att jag nyss bokade biljetter till Håkan nästa sommar. Åh, fatta vad bra!!! 8:e juni. Längtar så! Nu ska jag gå ut en sväng, om ni möter mig, stirra inte konstigt bara för att jag ler för mig själv.
 
Från min we♥it-sidaJag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Idag åt jag äpple-, kardemumma- och kanelgröt till frukost, och satsumas förstås, eller clementiner kanske det var. 

Idag har solen lyst och det har varit frost på marken och kallt kallt kallt. Men jag gillar det. .
See how they resemble one another

 
 
 God morgon, världen.Come talk to me

 
Hej på er, från en förvirrad tonåring med polkagrisrandiga raggsockar (gud vad sugen jag blev på polkagrisar nu) och överflödigt med tankar som spretar åt alla håll och kanter. Idag har jag bara koncentrerat mig på att andas och ta det lugnt. Äta, vila, lyssna på musik, läsa, och sen om igen. Bara gjort saker jag känt för. Sådana dagar behövs ibland. I morgon däremot väntar storstädning av rummet mitt, dusch och så vidare, även det välbehövligt. 
 Dom är uppe på taken

Skumläser The fault in out stars (igen) och markerar fina stycken med överstrykningspenna. Ska snart ut på en promenad med kameran och andas kalluft, det blir skönt. Så måste jag lägga upp (planera) mitt lov lite också! Hoppas ni har en fin lördag. Slängkyssar /E

 Vinden, solen. Och du.

 
Vinden sjunger vackra sånger

Höbalar på öppna fält
Solen väcker landskapet till liv
Och du sitter där och är så jävla vacker

Så jävla mycket vackrare än allt det där

 
 The fault in our stars av John Green

 
Ni måste bara läsa den här boken! Så fruktansvärt fin, hjärtekrossande och bara f a n t a s t i s k. Den handlar om Hazel, en 16-årig tjej med cancer, som träffar en pojke, Augustus, i en stödgrupp för cancersjuka. Och så förälskar de sig i varandra. (Vill inte berätta mer för då förstör jag ju läsupplevelsen!) Åh. Så fint skriven så det är inte sant.
Några citat ur boken:
 
"I fell in love the way you fall asleep: slowly and then all at once"
 
"My thoughts are stars I can't fathom into constellations"
 
"I'm in love with you, and I know that love is just a shout into the void,
and that oblivion is inevitable, and that we're all doomed and that there
will come a day when all our labor has been returned to dust, and I know
the sun will swallow the only earth we'll ever have, and I am in love with you."Whatever fear invents, I swear it makes no sense


Idag har jag på mig prickiga strumpor, äter apelsin, läserläserläser, lyssnar på finaste Bon Iver och går sista dagen i skolan innan höstlov. Den första snön kom igår, la sig över taken. Nu har det mesta smält bort.
Ikväll ska jag till N och umgås med mina fina ♥ Fokusera på bra saker, skratta och leva lite. Tack för att ni finns, vänner.