My lover's got humour, she's the giggle at a funeral.

I helgen ska jag äntligen till Stockholm igen för en fortsättning på kursen om nombrytande inom UNF. Längtar efter givande diskussioner, och efter at få anteckna i mitt prickiga anteckningsblock jag fick sist jag var på kansliet. Annars håller jag väl mest tummarna för att det nya serumet mot ebola ska fungera (och att det ska gå att framställa i så stor mängd som faktiskt krävs). Är ju inte så många månader till jag ska bege mig till den delen av Afrika som är värst drabbad. 



Fick massor av äpplen av grannen så idag när jag kom hem hade min mor kokat äpplekräm! Hur gott som helst. Mätt och belåten ska jag väl plinka lite på gitarren och försöka lösa lite världsproblem innan jag hoppar i säng. Börjar jobba klockan sex i morgon, och sen ska jag till Gullspång för tacoäng med finfina peeps. 




Blixtar och dunder.


Ni har väl inte missat Thomas senaste platta Fulkultur? Imagine Dragons nya Warriors är också guld. Och hörni! Missa för allt i världen inte Betty Who's nya album Take Me When You Go. Här har ni ytterligare tre guldkorn:




Are we so helpless against time?

 
I helgen var jag i Göteborg. Åkte spårvagn och besökte min brors lilla lägenhet på 18 kvadrat, och farmor i Svaleboskogen. Idag lagade jag pasta med honungsglaserade sojabönor, vitlök, paprika och purjolök toppat med lite sweet chili-sås, hur gott som helst! I morgon är jag ledig så ska passa på att träffa bästisar. Sen jobb torsdag, fredag, lördag. Och nästa helg åker jag till Stockholm! Ska gå andra delen i kursen Certifierad normbrytare inom UNF. Fantastiskt roligt. 
 



Our hearts have been misplaced in a secret location.

 
Jag jobbar och jobbar och njuter faktiskt av att äntligen behöva sätta på mig halsduk innan jag går utanför dörren. Det ruskiga höstvädret är här! Annars går jag väl mest runt och är kär, äter asgoda frukostar och kör bil. Firar faktiskt en månad med körkort idag minsann! Hoppas ni har det fint, vad än ni sysslar med.



Låt våra ögon blomma igen.

 
Jag hävdar bestämt att det inte går att överkonsumera mjölkprodukter (observera att choklad också räknas som mjölkprodukt). En liter mjölk om dagen är toppen för magen! Har därtill sovit väldigt mycket det senaste dygnet, och besökt Göteborg, så jag är full av liv. Har jag förresten nämnt att jag tagit körkort? Jodå, i drygt tre veckor har jag fått köra runt själv på vägarna. D é najs.